Lisansüstü Öğrencilerin Sınavlarının Video Konferans Yoluyla Yapılmasına Dair Bilgilendirme Toplantısı

-

Fen Bilimleri Enstitüsüne bağlı Anabilim Dallarının koordinatörlerine, lisansüstü öğrencilerin sınavlarının video konferans yoluyla yapılmasının anlatıldığı program, Troia Kültür Merkezi’nde bulunan Doç.Dr. Mustafa Aksoy amfisinde gerçekleşti.

Programa, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç.Dr. Muzaffer ÖZDEMİR ve Merkez Müdür Yardımcıları Öğr.Gör. Kadir TUNÇER,  Öğr.Gör. Levent ÖZÇAĞ katılarak Anabilim Dallarında görev yapan koordinatör öğretim üyelerine, sınavların video konferans yoluyla nasıl yapılacağını uygulamalı olarak anlatarak bilgilendirme yaptılar.

Bilgilendirmenin ardından Enstitü Müdürü Prof.Dr. Levent GENÇ’in “yapılanların değerlendirildiği” konuşmasıyla program sona erdi.